Korisnička podrška

SuperOglasi su on-line servis za oglašavanje koji Vam omogućava laku i brzu trgovinu.Uz mnoštvo kategorija i podkategorija za oglase idealan je za sve vaše oglase.
Svi oglasi na našem portalu imaju mogućnost da uz oglas ide jedna ili više fotografija.Tako da Vaš oglas ne mora biti čisto tekstualnog tipa već foto oglas tj. sadržati fotografije koje ostavljaju jači utisak na posetioce i imaju veću šansu da budu pogledani od strane naših posetioca nego oni oglasi koji ne sadrže slike.
Korisnici mogu postaviti neograničen broj oglasa.S tim što je trajanje oglasa ograničeno.

Prilikom postavljanja oglasa budite sigurni da ste upoznati sa opštim pravilima i uslovima oglašavanja.

Da li je oglašavanje besplatno ?

Da, postavljanje Standardnog oglasa je potpuno besplatno.

Izuzetak su kategorije koje su definisane posebnim uslovima od strane marketinškog tima (više o marketinškim aktivnostima pročitajte  OVDE ).

Trajanje Standardnog oglasa je 30 dana, po isteku tog perioda dozvoljeno Vam je da oglas obnovite jos 2 puta, nakon tog perioda oglas će biti trajno izbrisan iz baze podataka.
Svim korisnicima ponuđene su i napredne opcije za PROMOVISANJE svojih oglasa u zavisnosti od potreba TOP, ISTAKNUT ili PREMIUM oglas (više o tome pročitajte u odeljku PROMOCIJE OGLASA ).


Oglasima upravlja iskusan kreativan tim koji je otvoren za sve Vaše sugestije , predloge i kritike, u cilju poboljšanja usluge.
Očekujemo interakciju sa svim korisnicima, dugu i uspešnu saradnju na obostrano zadovoljstvo. 

U cilju pružanja brže i kvalitetne usluge, svojim korisnicima pružamo i pomoć u vidu korisničke podrške. 

Korisnicima pomažemo prilikom objavljivanja oglasa i pružanju saveta kako se na kvalitetan način postave oglas, bilo da se radi o plaćenom ili besplatnom oglasu.

Ukoliko imate pitanja tehničke prirode, treba li vam asistencija oko predaje oglasa, želite se informisati o našim uslugama ili imate konkretan problem kojeg ne znate sami rešiti? Želite li nam uputiti pohvalu ili kritiku, dati ideju kako poboljšati naše stranice? Svaki vaš zahtev, rešićemo u najkraćem mogućem roku i o tome Vas izvestiti. 

Korisnička podrška : helpdesk@superoglasi.rs