Informacije
Za više informacija o korišćenju SuperOglasa klikni na linkove ispod.
Kako funkcioniše Marketing Korisnička podrška Uslovi korišćenja Pomoć Premium oglasi Lista preduzetnika
Dobrodošli Super Oglasi! Uloguj se Da li ste prvi put na sajtu? Registruj se
Kategorije

Uslovi korišćenja

Vlasništvo nad sadržajem

 

Internet sajt www.superoglasi.rs, koji obuhvata celokupan sadržaj, sav tekst, slike, audio i video materijal u vlasništvu su oglašivačke mreže SuperOglasa pri čemu su sva prava zadržana, uko­liko nije naznačeno drugačije.Korišćenjem informacija ili drugih servisa koji su dostupni na sajtu, pristajete na uslove i pravila. SuperOglasi zadržavaju pravo promene ovih Pravila i uslova korišćenja, u bilo kom trenutku i bez prethodne najave, tako da isti stupaju na snagu danom njihove objave. Saznanje o pro­meni uslova korišćenja možete steći isključivo i jedino povremenom posetom stranice Pravila i uslovi korišćenja.Upotreba i zaštita podataka

 


Prilikom korišćenja sajta, dužni ste da osigurate potpunost, istinitost i tačnost podataka koje dajete, a SuperOglasi čine sve kako bi se zaštitila privatnost ličnih podataka oglašivača u skladu sa zakonskim propisima i oni će biti korišćeni samo u svrhu spajanja oglašivača i korisnika. SuperOglasi zadržavaju pravo na korekturu sadržaja oglasa dostavljenih od strane korisnika, bez promene osnovnog smisla, a u skladu sa Uredbom o oglašavanju i usvojenim pravilima našeg marketing tima. Korišćenjem sajta saglasni ste da podaci ili informacije koje ste predali, budu dostupni svima koji su zainteresovani, saglasno ovim uslovima korišćenja.
SuperOglasi prikupljaju samo nužne i osnovne podatke o oglašivačima, kao i one propisane Zakonom o oglašavanju, informišu korisnike o načinu njihovog korišćenja i redovno daju korisnicima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka. A svi dostavljeni podaci o korisnicima strogo se čuvaju i dostupni su samo radnicima SuperOglasa, kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla, uz strogo poštovanje načela zaštite privatnosti.
Nije dozvoljeno dupliranje ili više puta postavljanje istog oglasa ili njegove sadržine.
SuperOglasi zadržavaju pravo na korekturu takvih oglasa ili će biti odmah uklonjeni bez prethodnog obaveštavanja oglašivača, a u skladu sa usvojenim pravilima našeg marketing tima
.
Nije dozvoljeno preuzimanje sadržaja, njihovo preoblikovanje i objavljivanje na drugim sajtovima, ili kopiranje (preslikavanje) bilo koje strane Sajta na nekom drugom sajtu bez prethodne pismene saglasnosti urednika SuperOglasa.
Nepoštovanje ovog pravila povlači krivičnu i materijalnu odgovornost.

.....

Zdravo ! Uloguj se da biste dobili više.
Naslovna Pretraga Moji omiljeni oglasi Moj nalog Moja obaveštenja Moji podaci Moji oglasi Pišite na Pozovi nas
Pročisti pretragu
Ključna reč
Kategorija
Lokacija

Država

Region-Oblast

Grad

Slike
Cena

Cena:

-
Napredno
Obriši pretragu